Vedetele diminetii - si anume ochiurile - s-au intamplat in felul urmator: am rumenit 4 fasii de bacon intr-o lingura de ulei de masline, apoi am adaugat in tigaie un catel de usturoi feliat si o mana mare de spanac tocat si am mai lasat 1 minut pe foc.
In 2 ramekinuri (adica vase mici, termorezistente), am pus cate 1/2 lingurita de unt, 1 lingura de smantana lichida si apoi am distribuit egal spanacul+baconul intre ele.
Apoi, am spart cate un ou in fiecare vas, am aruncat cate 2 rosii cherry injumatatite in fiecare dintre ele, am faramitat deasupra niste branza de capra, am sarat & piperat si am bagat ouale la cuptor, la 200grade, pentru vreo 5 minute, pana ce albusul s-a intarit, dar galbenusul e inca moale, asa incat cand spargi oul o sa boteze toata situatia din ramekin cu magia lui galbena.
S-aveti un weekend minunat!
O reteta propusa de blogul www.leblogpiquant.com/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?