Cafea, smoothie de pepene galben + ochiuri la cuptor, cu spanac, rosii cherry si bacon & crunchy toast = the breakfast of champions

Vedetele diminetii - si anume ochiurile - s-au intamplat in felul urmator: am rumenit 4 fasii de bacon intr-o lingura de ulei de masline, apoi am adaugat in tigaie un catel de usturoi feliat si o mana mare de spanac tocat si am mai lasat 1 minut pe foc.

In 2 ramekinuri (adica vase mici, termorezistente), am pus cate 1/2 lingurita de unt, 1 lingura de smantana lichida si apoi am distribuit egal spanacul+baconul intre ele.

Apoi, am spart cate un ou in fiecare vas, am aruncat cate 2 rosii cherry injumatatite in fiecare dintre ele, am faramitat deasupra niste branza de capra, am sarat & piperat si am bagat ouale la cuptor, la 200grade, pentru vreo 5 minute, pana ce albusul s-a intarit, dar galbenusul e inca moale, asa incat cand spargi oul o sa boteze toata situatia din ramekin cu magia lui galbena.

S-aveti un weekend minunat!

O reteta propusa de blogul www.leblogpiquant.com/

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri