Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ghiveci de legume cu fasole verde:
- 2 boluri cu fasole pastai (bol de ciorba)
- 2 vinete mici
- 1 dovlecel mic
- 1 ceapa rosie
- 2 cepe albe
- 1 ardei rosu gras
- 1 morcov
- 2 rosii
- un pahar de bulion
- frunze de telina
- sare si piper dupa gust
- 2-3 linguri ulei
Mod de preparare ghiveci de legume cu fasole verde:
Curatam si spalam legumele. Eu am pregatit mancarea la Multicooker dar se poate face la fel si pe aragaz intr-un vas acoperit. Pornim aparatul, punem uleiul in vas si selectam functia Fry pe 15 minute.
Calim ceapa si ardeiul tocate marunt in uleiul incins. Adaugam apoi pe rand vinetele, dovlecelul si morcovul taiate cubulete.
Fasolea o taiem la capete o spalam apoi o rupem in doua - trei si o adaugam peste legumele calite.
Urmeaza rosiile decojite si taiate cubulete.
Adaugam o lingurita de sare, un pic de piper si 1/2 pahar de apa.
Daca s-au scurs cele 15 minute, inchidem capacul si selectam functia Stew.
Dupa terminarea programului adaugam sucul de rosii si frunzele de telina tocate marunt si mai selectam functia Stew pe 10 minute.
Oprim aparatul si servim mancarea calda.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul timeaioo.blogspot.ro/
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9