Humusul este una dintre acele retete pe care oricine stie sa o faca. Serios, este foarte simplu sa nu iti iasa, de fapt, nici macar nu trebuie sa respecti o reteta. Tot ce iti trebuie este un bol de naut, pasta tahini si putina creativitate. Pe langa asta este foarte gustos si practic. Il poti folosi la sandvisuri, ca garnitura, in tartine.

Hummus cu coriandru si ghimbir

humus cu coriandru si ghimbir

Sursa foto Shutterstock humus cu coriandru

Daca vrei sa adaugi putina aroma retetei tale de humus, incearca aceasta varianta cu coriandru si ghimbir. Ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 1 cana de naut fiert, 1/2 lingurita de pasta tahini, 1 catel de usturoi, 1 lingura de ghimbir tocat marunt, coriandru, sucul de la o jumatate de lamaie, un strop de ulei, sare dupa gust. Mecanismul este simplu si deja cunoscut de oricine a incearcat macar o data sa prepare un humus. Adaugi toate ingredientele intr-un bol, mixezi cu blenderul pana obtii o pasta cremoasa si asta a fost!

Humus de pastai edamame

humus de edamame

Sursa foto Shutterstock edamame

Pentru o gustare usoara incearca acest humus fresh. Iti trebuie asa: un bol de fasole edamame, 1 lingura de tahini, 1 catel de usturou, 1 lingura de ghimbir (optionale), sucul de la 1/2 de lamaie, ulei de masline, sare si piper dupa gust. Instructiuni: pune totul in bolul blenderului si mixeaza.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 5 retete de humus pe care le vei manca la micul dejun, pranz si cina.