Humusul este una dintre acele retete pe care oricine stie sa o faca. Serios, este foarte simplu sa nu iti iasa, de fapt, nici macar nu trebuie sa respecti o reteta. Tot ce iti trebuie este un bol de naut, pasta tahini si putina creativitate. Pe langa asta este foarte gustos si practic. Il poti folosi la sandvisuri, ca garnitura, in tartine.

Humus cu ardei copti

Pentru aceasta reteta de humus cu ardei copti ai nevoie de: 3 ardei kapia copti, 1 bol de naut sau fasole fiarta, 1/2 lingura pasta de tahini, sucul de la 1 lamaie, un strop de ulei, boia de paprika, sare, muguri de pin si fulgi de ardei iute pentru decor.

Sursa foto Shutterstock humus cu ardei copti

Humus de sfecla si branza de capra

Sursa foto Shutterstock humus cu sfecla si branza de capra

Cand te gandeai ca nu prea ai ce face cu sfecla rosie, iti apare reteta aceasta in cale. Ca sa se intample, ai nevoie de urmatoarele: 1 sfecla coapta, 1 bol cu naut fiert, 2 lamaie, 1/2 lingura de tahini, sare, ulei, si 150 gr de branza de capra. Toate ingredientele se mixeaza cu blenderul.

Humus cu avocado

Sursa foto Shutterstock humus cu avocado

Cred ca intuiesti deja cele necesare pentru aceasta reteta. Dar, totusi, ai nevoie de: 1 bol cu naut, 2 bucati de avocado, 1 catel de usturoi, 1/2 lingura pasta de tahini, sucul de la 1 lamaie, ulei de masline, paprika. Modul de preparare este identic cu cele indicate mai sus.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri