Inspiratie culinara pentru zilele de weekend. Imblanziti zilele reci de iarna cu o supa de ciuperci, apoi treceti la un fel doi cu chiftelute cu susan si o garnitura de legume. Iar pentru a stapani pofta de ceva dulce, recomandam o crema eleganta cu lamaie si scortisoara.

Chiftelute cu susan

Ingrediente necesare pentru chiftelutele cu susan: 1/2 kg carne de porc tocata, 1 ceapa, 2 cartofi, 1-2 oua (eu am avut 1 ou intreg si 1 albus), 7-8 catei de usturoi, patrunjel verde, sare, piper macinat, boia, susan, 1 felie de paine inmuiata si bine stoarsa, ulei pt prajit.

Mod de preparare: amestecam bine carnea cu oul, sarea, piperul, boiaua, adaugam ceapa razuita, cartofii (curatati, spalati, dati prin razatoarea cu gauri mici si storsi), painea (inmuiata in apa rece si stoarsa), usturoiul zdrobit cu presa de usturoi, patrunjelul verde tocat marunt. Din amestecul obtinut formam in palmele umezite cu apa, bile mai mari ca o nuca, le tavalim prin susan si le prajim in ulei incins pana se rumenesc. Se scot pe un servetel de hartie sa se absoarba grasimea, se aseaza pe platou, se servesc calde sau reci cu mustar, rosii, ardei sau alaturi de alte aperitive.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

O reteta propusa de blogul dulcesarat.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri