Inspiratie culinara pentru zilele de weekend. Imblanziti zilele reci de iarna cu o supa de ciuperci, apoi treceti la un fel doi cu chiftelute cu susan si o garnitura de legume. Iar pentru a stapani pofta de ceva dulce, recomandam o crema eleganta cu lamaie si scortisoara.

Supa de ciuperci

Totul incepe ca la orice supa, se curata legumele: o jumatate de praz, doi morcovi potriviti, o bucata de telina si una de radacina de patrunjel. Se taie in bucati mari si se baga la fiert cam in 2 litri de apa, timp de 20-30 de minute, la care se mai adauga si doua lingurite de sare + un cub de concentrat de supa de pui.
Cand legumele au fiert, le scoatem si le bagam la blender, impreuna cu cateva linguri de zeama. Dupa ce le-am pasat bine, le varsam inapoi in oala, dam iar la foc mic si adaugam si ciupercile feliate.

Lasam ciupercile sa fiarba vreo 8-10 minute in aceasta supa, dupa care este gata de servit. Se poate adauga si fidea, taietei sau paste de orez, cu crutoane sau simpla. Pofta mare!

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul foodquicklygood.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri