Supa de ciuperci
Totul incepe ca la orice supa, se curata legumele: o jumatate de praz, doi morcovi potriviti, o bucata de telina si una de radacina de patrunjel. Se taie in bucati mari si se baga la fiert cam in 2 litri de apa, timp de 20-30 de minute, la care se mai adauga si doua lingurite de sare + un cub de concentrat de supa de pui.
Cand legumele au fiert, le scoatem si le bagam la blender, impreuna cu cateva linguri de zeama. Dupa ce le-am pasat bine, le varsam inapoi in oala, dam iar la foc mic si adaugam si ciupercile feliate.
Lasam ciupercile sa fiarba vreo 8-10 minute in aceasta supa, dupa care este gata de servit. Se poate adauga si fidea, taietei sau paste de orez, cu crutoane sau simpla. Pofta mare!
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul foodquicklygood.blogspot.ro/
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă