Supa de ciuperci
Totul incepe ca la orice supa, se curata legumele: o jumatate de praz, doi morcovi potriviti, o bucata de telina si una de radacina de patrunjel. Se taie in bucati mari si se baga la fiert cam in 2 litri de apa, timp de 20-30 de minute, la care se mai adauga si doua lingurite de sare + un cub de concentrat de supa de pui.
Cand legumele au fiert, le scoatem si le bagam la blender, impreuna cu cateva linguri de zeama. Dupa ce le-am pasat bine, le varsam inapoi in oala, dam iar la foc mic si adaugam si ciupercile feliate.
Lasam ciupercile sa fiarba vreo 8-10 minute in aceasta supa, dupa care este gata de servit. Se poate adauga si fidea, taietei sau paste de orez, cu crutoane sau simpla. Pofta mare!
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul foodquicklygood.blogspot.ro/
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie