Inspiratie culinara pentru zilele de weekend. Imblanziti zilele reci de iarna cu o supa de ciuperci, apoi treceti la un fel doi cu chiftelute cu susan si o garnitura de legume. Iar pentru a stapani pofta de ceva dulce, recomandam o crema eleganta cu lamaie si scortisoara.

Crema Catalana

Pentru patru portii avem nevoie de: 4 galbenusuri, 600 ml lapte, 2 linguri amidon, coaja de la o lamaie, 150 g zahar, 1 baton de scortisoara,un pliculet de zahar vanilat.

Cum se preparara: Fierbem laptele cu coaja de lamaie, zaharul vanilat si batonul de scortisoara la foc mic, amestecand des. Cand aproape fierbe il luam de pe foc, il lasam cateva minute sa infuzeze aromele dupa care il strecuram. Separat amestecam galbenusurile cu zaharul, adaugam amidonul si incepem sa turnam cate putin din laptele caldut. Cand totul se omogenizeaza punem din nou pe foc amestecand continuu pana incepe sa se ingroase. Aici trebuie sa avem mare grija sa nu se prinda dar totusi sa fiarba suficient de mult pentru a se intari. Cand este gata turnam in vase, lasam sa se raceasca dupa care punem la frigider pentru cateva ore. Inainte de a servi intra in scena arzatorul de la Kitchen Shop: presaram zahar pe toata suprafata cremei si ardem pana se formeaza o crusta frumos colorata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul furnicuti.blogspot.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri