Maioneza de post - Cum se face?

12:12, 8 Decembrie 2014 publicat în Retete culinare25 share-uri

Maioneza, sosul acela alb, nelipsit din sandvisuri, salate, fripturi si alte mancaruri, trece acum la un alt nivel. Se revinteaza! Adica o poti prepara mult mai usor si fara ou! Asta e important, mai ales pentru persoanele care tin post!

Pentru a pregati o maioneza de post, ai nevoie de urmatoarele: 2 cartofi, ulei, sare, 2 linguri de apa rece, 1 lingurita de mustar si o lamaie. Pana aici pare simplu. Fierbe cartofii fara coaja, paseaza-i bine, amesteaca-i cu ulei si sare, apoi adaugi treptat mustar si lamaie. Amesteci pana obtii o pasta cremoasa si gata! ai maioneza de post pentru salata de boeuf, fara carne, desigur.

Floare la ureche, asa-i? Intreaga reteta si modul de preparare al maionezei de post, o gasesti in clipul de mai jos.

Citeste si:
Top 10 accesorii pe care trebuie să le ai în bucătărie
Top 10 accesorii pe care...

Citeste si:
Solidaritate în pandemie: Clienții Lidl au donat produse pentru...
Solidaritate în pandemie:...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri