Maioneza, sosul acela alb, nelipsit din sandvisuri, salate, fripturi si alte mancaruri, trece acum la un alt nivel. Se revinteaza! Adica o poti prepara mult mai usor si fara ou! Asta e important, mai ales pentru persoanele care tin post!

Pentru a pregati o maioneza de post, ai nevoie de urmatoarele: 2 cartofi, ulei, sare, 2 linguri de apa rece, 1 lingurita de mustar si o lamaie. Pana aici pare simplu. Fierbe cartofii fara coaja, paseaza-i bine, amesteaca-i cu ulei si sare, apoi adaugi treptat mustar si lamaie. Amesteci pana obtii o pasta cremoasa si gata! ai maioneza de post pentru salata de boeuf, fara carne, desigur.

Floare la ureche, asa-i? Intreaga reteta si modul de preparare al maionezei de post, o gasesti in clipul de mai jos.


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Maioneza de post - Cum se face?.