Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru ciorba cu carnati afumati si zeama de varza:
- 4 morcovi
- 1 pastarnac mare
- 2 cepe
- 1/2 ardei rosu
- 5-6 cartofi
- 500 gr carnati de casa afumati
- 2 pahare zeama de varza murata
- tarhon
- sare si piper
- un galbenus de ou
- 2-3 linguri smantana grasa
Mod de preparare ciorba de carnati afumati si zeama de varza:
Punem apa la fiert intr-un vas de 4 l. Curatam si spalam ceapa, morcovii, ardeiul si postarnacul. Taiem marunt ceapa si ardeiul iar morcovii si postarnacul le taiem rondele si le punem toate in apa clocotita si lasam la fiert la foc potrivit. Carnatul il taiem rondele si il prajim pe ambele parti intr-o tigaie teflonata fara ulei. Cand legumele sunt pe jumatate fierte adaugam si bucatile de carnati.
Mai lasam sa fiarba pana sunt fierte legumele apoi adaugam si cartofii taiati cubulete si saram si piperam dupa gust. Spre final adaugam zeama de varza murata si tarhonul tocat marunt si lasam sa dea in clocot..
Luam ciorba de pe foc si lasam sa se raceasca un pic apoi o dregem cu un galbenus de ou amestecat cu 2-3 linguri de smantana. Luam cateva linguri de ciorba calduta si o amestecam cu smantana apoi o turnam in ciorba amestecand.
Servim cu ardei iute si smantana!
O reteta recomandata de blogul timeaioo.blogspot.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?