Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa de ceapa:
- 4 cepe taiate rondele
- putin zahar
- 1/2 l supa de vita
- putin rozmarin
- ulei sau unt
- sare
- cateva felii de paine prajita
- branza Caciotta
Mod de preparare supa de ceapa:
Intr-o tigaie incepeti sa caliti ceapa in putin ulei, rozmarin si putin zahar. Lasati la foc mic, amestecand din cand in cand pana se caramelizeaza ceapa. Nu grabiti procesul! Adaugati supa de vita, potriviti cu sare si lasati sa fiarba putin. Serviti cu felii de paine prajita peste, taiati cateva bucati de branza si dati la cuptor pana se topeste branza. Serviti cu piper proaspat macinat peste.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!