Pentru a prepara aceasta reteta ai nevoie de cateva oua, sare, piper, branza rasa, cateva felii de paine, ulei de masline, patrunjel si putin timp la dispozitie. Intr-un bol, separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga sare si piper. Apoi branza rasa fin. Pe cate o felie de paine, intinde albusurile batute spuma, lasand in mijloc o gaura. Adauga galbenusul in gaura. Da la cuptorul incins pentru 5 minute, decoreaza cu ulei de masline si patrunjel si micul dejun este gata!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?