Pentru a prepara aceasta reteta ai nevoie de cateva oua, sare, piper, branza rasa, cateva felii de paine, ulei de masline, patrunjel si putin timp la dispozitie. Intr-un bol, separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga sare si piper. Apoi branza rasa fin. Pe cate o felie de paine, intinde albusurile batute spuma, lasand in mijloc o gaura. Adauga galbenusul in gaura. Da la cuptorul incins pentru 5 minute, decoreaza cu ulei de masline si patrunjel si micul dejun este gata!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară