4 Noiembrie 2014 publicat în Retete culinare 28 share-uri

Uimeste-ti papilele gustative! Stim cu totii ca secretul unei retete aromate si usor de uitat nu consta doar in respectarea unei retete, ci si in combinatia perfecta de ingrediente. Iar cel mai delicios si simplu mod de a experimenta retete noi si apartinand altei culturi este acela de a combina condimentele potrivite cu ingredientele potrivite.

Menta - fresh sau uscata - cu gust puternic mentolat. Da aroma ceaiurilor, dar si salatelor, pastelor si pestelui. In general, celui facut la gratar. Este des folosita pentru prepararea deserturilor speciale.

Menta fresh - 6 lei

Chimen - semintele de chimen fac echipa buna cu aluaturilor. Il gasiti in orice patiserie, brutarie, pe multe produse de panificatie. De asemenea, da aroma branzeturilor, fripturilor si tocanelor din legume.

Seminte de chimen - 4 Lei

Boia de ardei - produsa din ardei uscat si macinat, gust ce variaza de la dulce la iute. Potrivita pentru pregatirea carnurilor, in special cea de porc, pentru gulas, supe si sosuri.

Boia de ardei iute - 14.99 lei

Ghimbir - radacina sau pudra - aroma puternica, gust iute-fructat. Da savoare ceaiurilor, supelor de dovleac, de morcovi, mancurilor asiatice, carnii de pui, de peste. In deserturi, da aroma turtei dulci, orezului lapte si salatelor de fructe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Ghimbir macinat -13.89 lei

Sursa foto Shutterstock ghimbir

Oregano - fresh sau uscat - gust piperat-amarui. Aromeaza rosiile, sosurile, pastele, legumele, pizza, mancarurile din carne tocata.

Oregano uscat bio - 8.39 lei

Salvie - fresh sau uscata - aroma picanta - amaruie. Face minuni in ceaiuri si da savoare pestelui, orezului, carnii de porc sau vita, salate sau tarte.

Salvie fresh - 6 lei

Tarhon - fresh sau uscat - aroma puternica, gust placut picant. Folositi tarhon la ciorbe, tocane de legume, peste, sosuri sau muraturi.

Tarhon uscat - 4.78 lei

Sursa foto main articol Shutterstock condimente


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri