Daca nu esti inca familiarizata cu gustul usor iute al ghimbirului, draga mea, toamna aceasta ar trebui sa va imprieteniti imediat. Ghimbirul este mana dreapta a Naturii Mama, el ne protejeaza de raceli si microbi in anotimpurile reci.
Bucura-te de o cana cu ceai cald de ghimbir cu lamaie si scortisoara! Ca sa-l prepari iti ia maxim 20 de minute, iar modul de preparare nu este deloc complicat. Se face cam asa: pune la fiert o cana cu apa. Intre timp, taie felii micute de ghimbir, cat sa cuprinda o lingura. Cand apa incepe sa fiarba, pune feliile de ghimbir si mai lasa-l sa fiarba cate minute. Stinge focul si lasa-l la infuzat vreo 10 minute. Toarna ceaiul in cana, adauga mierea, scortisoara si feliile de lamaie. Amesteca usor si savureaza.
Sursa foto Shutterstock ceai de ghimbir
Daca esti o persoana a ceaiurilor, trebuie sa incerci neaparat asa ceva!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?