12:10, 23 Octombrie 2014 publicat în Retete culinare12 share-uri

La fel ca si cum ai fierbe apa sau ai taia o felie de paine, prajitul unui ou pare o treaba atat de usoara incat si un copil ar putea sa o faca. Insa aceasta reputatie nu este deloc corecta, poti foarte usor sa arzi un ou sau sa-l mananci aproape crud.

In incercarea de a praji oul perfect, pot aparea o multime de situatii: albusul sa fie mai prajit decat galbenusul, galbenusul se poate sparge si se imprastie in toata tigaia. Exista totusi o modalitate de a evita aceste incidente si a de a avea oul prajit perfect. Si este chiar simpla.

Urmareste acest clip care iti va fi util atunci cand vei dori sa prajesti un ou:

Citeste si:
Smoothie la mic-dejun? De ce nu! 5 rețete delicioase
Smoothie la mic-dejun? De ce...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri