Preparat toamna, de consumat iarna. Energie si vitamine intr-un singur pahar.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru sirop de prune cu ghimbir:

  • 4 prune mari
  • aprox. 3 cm de radacina de ghimbir
  • 300 ml apa
  • 200 gr de miere

Mod de preparare sirop de prune cu ghimbir:

Puneti la fiert prunele taiate, cu samburii scosi, impreuna cu radacina de ghimbir.
Dupa ce a dat in clocot, lasati sa mai fiarba 5 minute, apoi luati de pe foc, acoperiti si lasati sa se raceasca pentru o jumatate de ora. Strecurati siropul printr-o bucata de tifon si amestecati cu mierea. Tineti sticla la frigider si folositi dupa gust.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul /amainbucatarie.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri