Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru sirop de prune cu ghimbir:
- 4 prune mari
- aprox. 3 cm de radacina de ghimbir
- 300 ml apa
- 200 gr de miere
Mod de preparare sirop de prune cu ghimbir:
Puneti la fiert prunele taiate, cu samburii scosi, impreuna cu radacina de ghimbir.
Dupa ce a dat in clocot, lasati sa mai fiarba 5 minute, apoi luati de pe foc, acoperiti si lasati sa se raceasca pentru o jumatate de ora. Strecurati siropul printr-o bucata de tifon si amestecati cu mierea. Tineti sticla la frigider si folositi dupa gust.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul /amainbucatarie.blogspot.ro/
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!