8 Octombrie 2014 publicat în Retete culinare 18 share-uri

Unele filme ne fac sa radem, altele ne fac sa plangem, unele ne pun pe ganduri, altele ne fac foarte pofticiosi. Ca persoane care se bucura de rontaieli in timpul filmelor, mancarea din filme ni se pare absolut delicioasa si fascinanta. Daca avem si un pahar de vin alaturi, seara incheiata perfect. Am notat o lista cu 5 filme care ne fac sa devenim foarte pofticioase.

Big Night

Un clasic! " A manca mancare buna inseamna a fi aproape de Dumnezeu" spune Primo, unul dintre cei doi frati italieni, care migreaza in America pentru a pune bazele unui restaurant, pentru a face fata barierelor financiare. Cand li se ofera oportunitatea de a salva restaurantul, cei doi frati dau tot ce au mai bun in noaptea cea mare.

Ratatoullie

Pixar uimeste din nou! Daca ne-ar fi spus cineva ca un sobolan animat gateste atat de bine incat ni s-ar face foame imediat, nu am fi crezut asa ceva. Dar s-a intamplat ceva magic in aceasta animatie, unde toata mancarea arata excelent. Ratatouille transforma toti spectactorii in gurmanzi si copii pofticiosi.

Julie & Julia

Desigur, este un film despre o Julie care decide sa gateasca toate 524 retete ale Juliei Child, iar tie ti se va face pofta de orice fel de mancare. Este un film despre doua Julie, una este miniona, cealalta inalta. Una iubeste sa gateasca, in timp ce cealalta traieste pentru a gati. Un film care te va face sa gatesti imediat si poate chiar te va inspira sa-ti faci un blog culinar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Chocolat

Vorbeam despre magie in filme si in mancare, Chocolat are ciocolata magica. Este un fel un musical, dar cu ciocolata. Juliette Binoche, Johnny Depp si multa ciocolata. Asigura-te ca ai un stoc de consistent de ciocolata langa tine.

Chef

Asa foame ni s-a facut cand s-a terminat filmul, ca ne doream sa fie un camion cu mancare la iesirea din cinema. Ar fi putut sa fie, de ce nu? Fiecare ingredient care era taiat, spalat si gatit ne accelera pofta de mancare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri