Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura cu pere, nuci si ciocolata:
- 600 gr faina
- 2 oua
- 300 gr zahar
- 250 ml ulei
- 1 plic praf de copt
- 1 lingurita scortisoara
- 2 pere proaspete sau din compot
- 1 cana nuci tocate marunt
- 1/2 cana fulgi de ciocolata
- 100 ml lapte
- un praf de sare
Mod de preparare prajitura cu pere, nuci si ciocolata:
Faina o amestecam cu praful de copt si scortisoara, o dam la o parte. Ouale la temperatura camerei le mixam 3-4 minute cu zaharul, adaugam uleiul, amestecam bine , punem faina alternand cu laptele, amestecam pana se omogenizeaza, la final adaugam perele taiate cubulete si nucile. Amestecam usor, apoi turnama luatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Coacem la 180 grade pentru 55-60 minute.
O reteta propusa de blogul luckycake.ro/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară