Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura cu pere, nuci si ciocolata:
- 600 gr faina
- 2 oua
- 300 gr zahar
- 250 ml ulei
- 1 plic praf de copt
- 1 lingurita scortisoara
- 2 pere proaspete sau din compot
- 1 cana nuci tocate marunt
- 1/2 cana fulgi de ciocolata
- 100 ml lapte
- un praf de sare
Mod de preparare prajitura cu pere, nuci si ciocolata:
Faina o amestecam cu praful de copt si scortisoara, o dam la o parte. Ouale la temperatura camerei le mixam 3-4 minute cu zaharul, adaugam uleiul, amestecam bine , punem faina alternand cu laptele, amestecam pana se omogenizeaza, la final adaugam perele taiate cubulete si nucile. Amestecam usor, apoi turnama luatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Coacem la 180 grade pentru 55-60 minute.
O reteta propusa de blogul luckycake.ro/
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor
Cei 6 supereroi: Poveștile celor șase copii care au învins, chiar și la 540 de grame de viață. Aparatura medicală de ultimă generație îi ajută pe prematuri să meargă acasă