Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura cu pere, nuci si ciocolata:
- 600 gr faina
- 2 oua
- 300 gr zahar
- 250 ml ulei
- 1 plic praf de copt
- 1 lingurita scortisoara
- 2 pere proaspete sau din compot
- 1 cana nuci tocate marunt
- 1/2 cana fulgi de ciocolata
- 100 ml lapte
- un praf de sare
Mod de preparare prajitura cu pere, nuci si ciocolata:
Faina o amestecam cu praful de copt si scortisoara, o dam la o parte. Ouale la temperatura camerei le mixam 3-4 minute cu zaharul, adaugam uleiul, amestecam bine , punem faina alternand cu laptele, amestecam pana se omogenizeaza, la final adaugam perele taiate cubulete si nucile. Amestecam usor, apoi turnama luatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Coacem la 180 grade pentru 55-60 minute.
Coacăzul negru: un tonic general cu efecte miraculoase

O reteta propusa de blogul luckycake.ro/
Pune-ți o dorință (sau 3): De ce suflăm în lumânări la zilele de...

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili