Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura cu pere, nuci si ciocolata:
- 600 gr faina
- 2 oua
- 300 gr zahar
- 250 ml ulei
- 1 plic praf de copt
- 1 lingurita scortisoara
- 2 pere proaspete sau din compot
- 1 cana nuci tocate marunt
- 1/2 cana fulgi de ciocolata
- 100 ml lapte
- un praf de sare
Mod de preparare prajitura cu pere, nuci si ciocolata:
Faina o amestecam cu praful de copt si scortisoara, o dam la o parte. Ouale la temperatura camerei le mixam 3-4 minute cu zaharul, adaugam uleiul, amestecam bine , punem faina alternand cu laptele, amestecam pana se omogenizeaza, la final adaugam perele taiate cubulete si nucile. Amestecam usor, apoi turnama luatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Coacem la 180 grade pentru 55-60 minute.
O reteta propusa de blogul luckycake.ro/
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9