Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura cu pere, nuci si ciocolata:
- 600 gr faina
- 2 oua
- 300 gr zahar
- 250 ml ulei
- 1 plic praf de copt
- 1 lingurita scortisoara
- 2 pere proaspete sau din compot
- 1 cana nuci tocate marunt
- 1/2 cana fulgi de ciocolata
- 100 ml lapte
- un praf de sare
Mod de preparare prajitura cu pere, nuci si ciocolata:
Faina o amestecam cu praful de copt si scortisoara, o dam la o parte. Ouale la temperatura camerei le mixam 3-4 minute cu zaharul, adaugam uleiul, amestecam bine , punem faina alternand cu laptele, amestecam pana se omogenizeaza, la final adaugam perele taiate cubulete si nucile. Amestecam usor, apoi turnama luatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Coacem la 180 grade pentru 55-60 minute.
O reteta propusa de blogul luckycake.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?