12:09, 28 Septembrie 2014 publicat în Retete culinare19 share-uri

Perele ne plac tare mult! le savuram proaspete dar si in deserturi. Aceasta este o prajitura minunata, se face dintr-un foc si, va spun, ca nu va sta mult pe masa.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru prajitura cu pere, nuci si ciocolata:

  • 600 gr faina
  • 2 oua
  • 300 gr zahar
  • 250 ml ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2 pere proaspete sau din compot
  • 1 cana nuci tocate marunt
  • 1/2 cana fulgi de ciocolata
  • 100 ml lapte
  • un praf de sare

Mod de preparare prajitura cu pere, nuci si ciocolata:

Faina o amestecam cu praful de copt si scortisoara, o dam la o parte. Ouale la temperatura camerei le mixam 3-4 minute cu zaharul, adaugam uleiul, amestecam bine , punem faina alternand cu laptele, amestecam pana se omogenizeaza, la final adaugam perele taiate cubulete si nucile. Amestecam usor, apoi turnama luatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Coacem la 180 grade pentru 55-60 minute.

Citeste si:
Top 6 băuturi pe bază de cafea, celebre în toată lumea
Top 6 băuturi pe bază de...

O reteta propusa de blogul luckycake.ro/

Citeste si:
7 Cosmetice naturale cu miere și lăptișor de matcă
7 Cosmetice naturale cu miere...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri