Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru mancarea de ardei copti:
Am avut 6 ardei copti in plus. Am mai folosit: 2 cepe mari, 2 rosii bine coapte, sare, piper, putin bulion, ulei, otet, verdeata.
Manichiura de Dragobete: 25 de Modele de manichiură care celebrează...

Ardeii copti se taie fasii, se sareaza si se stropesc cu putin otet, pentru gust. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei pana de vine translucida. Intr-o tigaie se pun la fiert ceapa cu uleiul in care s-a calit, ardeii si rosiile decojite si taiate cubulete cu jumatate de pahar de apa. Se lasa la fiert 10-15 minute, apoi se adauga o lingurita de bulion, pentru culoare mai intensa. Se potriveste de sare si piper, se mai fierbe 5 minute, se presara verdeata tocata si se stinge focul.
Cine doreste ceva mai multa consistenta, poate adauga niste orez.
Este o mancare de vara mai gustoasa decat cu ardeii cruzi, care au un gust usor amarui.
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul www.retete-vechi-si-noi.info/
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră