12:07, 30 Iulie 2014 publicat în Retete culinare 6 share-uri

O mancare usoara de vara cu tenta asiatica. Nu doar retetele standard de mancaruri asiatice sunt bune ci si cele pe care le combinam acasa dupa propriile gusturi. Incercati reteta, e o bunatate si e usor de facut.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pui cu bambus si legume:

  • 500 gr piept de pui
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 ardei verde gras
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 rosie
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 borcan bambus
  • 2-3 lingurite sos Worchester
  • 2-3 lingurite sos negru de soia
  • oregano uscat
  • sare si piper

Mod de preparare pui cu bambus si legume:

Punem pe foc o tigaie adanca ( eu folosesc un wok) in care adaugam uleiul de masline. Pieptul de pui il teiem bucatele si il punem la calit in uleiul incins. Amestecam pentru a se praji pe toate partile.
Adaugam pe rand: ceapa taiata rondele, ardeiul tocat bucatele, dovlecelul taiat cubulete si rosia decojita taiata cubulete. Lasam sa se caleasca toate in sucul propriu apoi adaugam 1/2 cana de apa, saram si piperam si lasam sa fiarba toate aprox 10 minute. Adaugam la final sosurile si bambusul si oregano si mai lasam 5-8 minute pe foc.

Citeste si:
Șase metode simple pentru a stimula sistemul imunitar al copiilor...
Șase metode simple pentru a...

Servim cald condimentand cu ierburi aromate.

O reteta recomandata de blogul timeaioo.blogspot.ro/

Citeste si:
Noua colectie BLISSFUL GREEN: Primește natura în viața ta!
Noua colectie BLISSFUL GREEN:...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri