Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru pui cu bambus si legume:
- 500 gr piept de pui
- 2-3 linguri ulei de masline
- 1 ardei verde gras
- 3 fire ceapa verde
- 1 rosie
- 1/2 dovlecel
- 1/2 borcan bambus
- 2-3 lingurite sos Worchester
- 2-3 lingurite sos negru de soia
- oregano uscat
- sare si piper
Mod de preparare pui cu bambus si legume:
Punem pe foc o tigaie adanca ( eu folosesc un wok) in care adaugam uleiul de masline. Pieptul de pui il teiem bucatele si il punem la calit in uleiul incins. Amestecam pentru a se praji pe toate partile.
Adaugam pe rand: ceapa taiata rondele, ardeiul tocat bucatele, dovlecelul taiat cubulete si rosia decojita taiata cubulete. Lasam sa se caleasca toate in sucul propriu apoi adaugam 1/2 cana de apa, saram si piperam si lasam sa fiarba toate aprox 10 minute. Adaugam la final sosurile si bambusul si oregano si mai lasam 5-8 minute pe foc.
Servim cald condimentand cu ierburi aromate.
O reteta recomandata de blogul timeaioo.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?