Pentru aceia care iubesc preparatele din peste.

Timp de preparare: 20 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata de icre:

  • 200 de grame de icre de hering, sucul de la 2 lamai galbene proaspete, 1/4 de paine inmuiata in lapte sau apa, 2 cepe rosii mici sau 1 ceapa rosie mare, data pe razatoarea mica si 1 ceasca de ulei de floarea-soarelui.

Mod de preparare salata de icre:

Se pun icrele intr-un bol, se adauga sucul de lamaie, pesmetul sau painea inmuiata si uleiul. Se introduce mixerul si se amesteca bine pana ce se obtine o salata consistenta, aerata, spumoasa. Se condimenteaza cu un strop de sare si, eventual, si putin piper negru. Salata de icre se poate servi pe paine prajita de casa.

Pofta buna!

salata de icre

O reteta propusa de blogul IdeiDelicioase


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata de icre.