Ciorba ca la bunica acasa. Gustoasa si contine cat mai multe ingrediente din gradina..sau din piata.

Timp de preparare: aprox 2 - ore

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • legume : 1/2 patrunjel, 1/2 pastarnac, 2 cepe,1-2 ardei rosu, 1-2 ardei alb,o bucatica telina, 2-3 morcovi, gaina, apa, sare, suc de rosii, bors, leustean sau frunze de telina
  • - pt taitei : un ou, sare, faina

Mod de preparare:

Se spala si se pune la fiert gaina cu sare ( + o ceapa intreaga, si cate o buc de albitura). Legumele se spala si se taie bucatele mici. Oul se bate putin, se adauga sarea si faina pana devine un aluat, apoi se intinde bine si se lasa la uscat, dupa care se taie fideluta. Dupa ce a fiert carnea, se adauga legumele, si dupa inca putin timp si taiteii. Cand e aproape gata se pune suc de rosii si bors dupa gust. Verdeata taiata marunt se presara cand stingem focul.

ciorba de taitei

Sursa foto Shutterstock ciorba de gaina

O reteta propusa de: cristina CHIVU (crissam05)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ciorba de gaina de tara cu taitei de casa.