Timp de preparare: aprox 2 - ore
Dificultate: medie
Ingrediente:
- legume : 1/2 patrunjel, 1/2 pastarnac, 2 cepe,1-2 ardei rosu, 1-2 ardei alb,o bucatica telina, 2-3 morcovi, gaina, apa, sare, suc de rosii, bors, leustean sau frunze de telina
- - pt taitei : un ou, sare, faina
Mod de preparare:
Surse bogate de antioxidanți pentru anotimpul rece

Se spala si se pune la fiert gaina cu sare ( + o ceapa intreaga, si cate o buc de albitura). Legumele se spala si se taie bucatele mici. Oul se bate putin, se adauga sarea si faina pana devine un aluat, apoi se intinde bine si se lasa la uscat, dupa care se taie fideluta. Dupa ce a fiert carnea, se adauga legumele, si dupa inca putin timp si taiteii. Cand e aproape gata se pune suc de rosii si bors dupa gust. Verdeata taiata marunt se presara cand stingem focul.
Sursa foto Shutterstock ciorba de gaina
O reteta propusa de: cristina CHIVU (crissam05)
Cinci modalități prin care poți atinge imaginea dorită în 2021

Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în școlile lor
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie