IN ACEST ARTICOL:
Cu gust dulce-acrisor, pentru zilele calduroase.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru prajitura cu caise:

  • 100 g unt
  • 3 oua
  • 200 zahar
  • 200 g iaurt natural danone
  • 300 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri vanilie
  • 250 g caise curatate de samburi si taiate bucati

Mod de preparare prajitura cu caise:

Freci spuma untul cu zaharul + vaniliile, adaugi treptat ouale, iaurtul, faina cernuta+praful de copt. Torni compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt (24x21,5 dimensiunea tavii, dar se poate folosi o tava cu dimensiuni apropiate de aceste dimensiuni), asezi deasupra fructele trecute prin faina, dai tava cu compozitia la cuptor pt 25-30 minute la foc mijlociu in cuptorul preincalzit. Cand prajitura este coapta, o scoti din cuptor, o lasi la racit, o asezi pe un platou, o pudrezi cu zahar pudra amestecat cu vanilie.

Aceasta reteta a fost oferita de blogul dulcesarat.blogspot.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri