Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura cu caise:
- 100 g unt
- 3 oua
- 200 zahar
- 200 g iaurt natural danone
- 300 g faina
- 1 plic praf de copt
- 2 plicuri vanilie
- 250 g caise curatate de samburi si taiate bucati
Mod de preparare prajitura cu caise:
Freci spuma untul cu zaharul + vaniliile, adaugi treptat ouale, iaurtul, faina cernuta+praful de copt. Torni compozitia obtinuta in tava tapetata cu hartie de copt (24x21,5 dimensiunea tavii, dar se poate folosi o tava cu dimensiuni apropiate de aceste dimensiuni), asezi deasupra fructele trecute prin faina, dai tava cu compozitia la cuptor pt 25-30 minute la foc mijlociu in cuptorul preincalzit. Cand prajitura este coapta, o scoti din cuptor, o lasi la racit, o asezi pe un platou, o pudrezi cu zahar pudra amestecat cu vanilie.
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Aceasta reteta a fost oferita de blogul dulcesarat.blogspot.ro
O gustare dulce pentru Dragobete

Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în școlile lor
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie