12:07, 24 Iulie 2014 publicat în Retete culinare

Daca esti nerabdator sa racesti un suc sau o bere, in cateva minute, atunci acest clip este pentru tine.

Sigur te-ai aflat si tu in situatia in care iti doreai o bautura cat mai rece, dar tot ce aveai la indemana avea temperatura camerei. Noua ni s-a intamplat! Dar cu putina stiinta implicata am descoperit cum putem sa facem sa nu mai bem niciodata o bere calda.

Tot ce iti trebuie este un castron, gheata si sare. Explicatia, de natura stiintifica, este schimbul de temperatura dintre substantele implicate.

Citeste si:
3 lucruri de știut când alegi un suc natural
3 lucruri de știut când alegi...

Bucura-te! Si multumeste-ne mai tarziu!

Citeste si:
Zahărul de cocos: un îndulcitor sănătos chiar și pentru diabetici
Zahărul de cocos: un...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri