20 Iulie 2014 publicat în Retete culinare 21 share-uri

Aceasta supa merge foarte repede, este cremoasa si aromata, cu carne din belsug.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru supa cremoasa de pui cu orez:

  • 1 piept de pui
  • o ceasca de amestec de orez salbatic
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1/2 pachet de unt
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri de faina
  • 2 cesti de lapte
  • 1/2 ceasca de smantana
  • 1/4 lingurita de cimbru
  • 1/4 lingurita maghiran
  • sare si piper dupa gust
  • supa se fierbe in aproximativ 2 litri de apa

Mod de preparare supa cremoasa de pui cu orez:

Fierbeti orezul conform indicatiilor de pe ambalaj. Nu il fierbeti foarte moale. In oala in care vreti sa pregatiti supa, caliti in unt pieptul de pui taiat cubulete, pana se albeste carnea. Adaugati ceapa, morcovii, telina si usturoiul, adaugati apa si lasati supa la fiert. Adaugati maghiranul si cimbrul.

Cand s-au fiert carnea si legumele, adaugati orezul sa fiarba pana se inmoaie de tot.
Intre timp amestecati faina cu laptele, treptat, iar cand aveti o pasta fina adaugati amestecul in supa si lasati sa dea in clocot. Inainte sa luati supa de pe foc, adaugati si smantana.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri