Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa cremoasa de pui cu orez:
- 1 piept de pui
- o ceasca de amestec de orez salbatic
- 1 ceapa
- 2 morcovi
- 1 telina mica
- 1/2 pachet de unt
- 3 catei de usturoi
- 4 linguri de faina
- 2 cesti de lapte
- 1/2 ceasca de smantana
- 1/4 lingurita de cimbru
- 1/4 lingurita maghiran
- sare si piper dupa gust
- supa se fierbe in aproximativ 2 litri de apa
Mod de preparare supa cremoasa de pui cu orez:
Fierbeti orezul conform indicatiilor de pe ambalaj. Nu il fierbeti foarte moale. In oala in care vreti sa pregatiti supa, caliti in unt pieptul de pui taiat cubulete, pana se albeste carnea. Adaugati ceapa, morcovii, telina si usturoiul, adaugati apa si lasati supa la fiert. Adaugati maghiranul si cimbrul.
Cand s-au fiert carnea si legumele, adaugati orezul sa fiarba pana se inmoaie de tot.
Intre timp amestecati faina cu laptele, treptat, iar cand aveti o pasta fina adaugati amestecul in supa si lasati sa dea in clocot. Inainte sa luati supa de pe foc, adaugati si smantana.
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?