19 Iulie 2014 publicat în Retete culinare 22 share-uri

Un meniu rapid si bun.Nu stiu cum sunteti voi, dar eu una ador pastele. Si tonul. Pur si simplu imi place pestele atat de mult, incat pana acum am gatit multe retete cu el: bruschete din acelea foarte delicioase pe care le poti servi la micul dejun sau invitatilor, pizza, salate si cate si mai cate.

Si pentru ca in ultima perioada m-a cuprins febra pastelor, am zis de ce nu sa avem azi in meniu paste cu ton. Suna bine, nu? Ei bine, am lasat poftele sa decida si asa am ajuns la un minunat meniu pe care l-am servit una-doua.

Iata de ce aveti nevoie pentru aceasta reteta delicioasa si rapida: 2 lingurite cu ulei de floarea-soarelui, putina sare pentru sos si fierberea pastelor, 2-3 lingurite cu bulion, 1 conserva cu ton (tonul bucati este calitativ), 200 si ceva de grame de paste fusilli.

Mod de preparare fusilli cu ton si sos de rosii:

Se pun pastele la fiert. In acest timp se pregateste sosul. Se pune uleiul in tigaie si se lasa sa se incinga. Se adauga bulionul. Se amesteca. Dupa care se adauga si tonul. Iar se amesteca. Daca intre timp s-au fiert pastele, se ia vasul de pe foc si se scurg pastele de apa. Se asaza pastele pe un platou sau o farfurie intinsa si sa adauga sosul cu ton peste ele.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Idei Delicoase (BlogulIdeiDelicioase)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri