15 Iunie 2014 publicat în Retete culinare 23 share-uri

Un deliciu ce merita sa-l incercati.

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru supa de taitei cu chiftele si spanac:

Pentru chiftelute folositi:

200 g carne tocata de porc si vita, 1/2 lingurita ghimbir liofilizat, 1 lingurita ceapa liofolizata, 1 lingura sos de soia, 1 lingurita amidon, 1 lingurita vin de orez (alcool de gatit), sare, piper dupa gust. Amestecati toate ingredientele bine, astfel incat sa obtineti o pasta constistenta. Lasati la frigider 20 de minute. Scoateti compozitia din frigider si formati chiftelute pe care le tavaliti prin amidon (nu faina!).

Prajiti-le in ulei incins pana devin aurii brune. Daca le tavaliti prin amidon, chiftelutele vor fi mai crocante si mai gustoase. Le scoateti pe un servetel de bucatarie si le lasati deoparte.

Pentru supa:

500 ml supa de pui, 1 lingurita ghimbir liofilizat, 1 lingurita ceapa verde liofilizata, 1 lingura sos de soia, sare si piper alb dupa gust.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Intr-o cratita turnati supa de pui, peste care adaugati ingredientele de mai sus. Lasati supa pe foc pana ce incepe sa clocoteasca

Intre timp puneti 100 g taitei la fiert in apa clocotita cu sare, 4 minute sunt de ajuns. In castronul de servit, puneti 1 lingurita pasta de susan, si 1 lingurita sos de soia. Adaugati peste un catel de usturoi tocat marunt. Spalati si curatati o mana zdravana de spanac tanar. Cand supa a dat in clocot, adaugati spanacul si stingeti focul. Puneti taiteii fierti in bolul de servit, asezati peste taitei chiftelutele pregatite, dupa care turnati supa fierbinte si puneti deasupra spanacul.

Turnati pe deasupra cateva picaturi de ulei si serviti neaparat fierbinte!

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul andreeachinesefood.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri