17 Mai 2014 publicat în Retete culinare 21 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
O prajitura usor de prepara, dar foarte foarte aromata.

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru barcute cu capsuni:

  • 1 pachet de foetaj din comert
  • 1 galbenus pentru uns
  • 300 g capsuni sau orice alte fructe doriti
  • 1 pachet tort gelee
  • Fulgi de migdale

Pentru crema

  • 300 ml lapte
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • 50 g amidon
  • Vanilie

Mod de preparare barcute cu capsuni:

200 ml lapte se pune la incalzit intr-o cratita la foc mic.100 ml lapte se mixeaza cu oul, zaharul amidonul si vanilia, apoi se adauga peste laptele pus la fiert si se amesteca bine. Se lasa pana se ingroasa. Se ia apoi de pe foc si se lasa la racit. Aluatul decongelat se taie in patrate, se pune in mijloc cate o lingura de crema , se aduna marginile apoi se unge cu galbenus, se presara cu fulgi de migdale si se coace la 180 de grade 25 de minute. Capsunile se spala si se taie in 4 bucati. Pregatim jeleul conform instructiunilor de pe ambalaj, il amestecam cu capsunile si asezam pe fiecare pachetel cu crema

O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri