Timp de preparare: 40 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru barcute cu capsuni:
- 1 pachet de foetaj din comert
- 1 galbenus pentru uns
- 300 g capsuni sau orice alte fructe doriti
- 1 pachet tort gelee
- Fulgi de migdale
Pentru crema
- 300 ml lapte
- 1 ou
- 100 g zahar
- 50 g amidon
- Vanilie
Mod de preparare barcute cu capsuni:
200 ml lapte se pune la incalzit intr-o cratita la foc mic.100 ml lapte se mixeaza cu oul, zaharul amidonul si vanilia, apoi se adauga peste laptele pus la fiert si se amesteca bine. Se lasa pana se ingroasa. Se ia apoi de pe foc si se lasa la racit. Aluatul decongelat se taie in patrate, se pune in mijloc cate o lingura de crema , se aduna marginile apoi se unge cu galbenus, se presara cu fulgi de migdale si se coace la 180 de grade 25 de minute. Capsunile se spala si se taie in 4 bucati. Pregatim jeleul conform instructiunilor de pe ambalaj, il amestecam cu capsunile si asezam pe fiecare pachetel cu crema
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?