Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata de ton si apio:
- 3 conserve de ton: 2 in saramura, una in ulei
- 4-5 tulpini de apio
- 3 linguri branzica de casa
- 1/2 ceapa rosie
- 2 lingurite mustar Dijon
- 2 lingurite capere
- zeama de la o jumatate de lamaie
- 1 legatura patrunjel
- sare, piper
Mod de preparare salata de ton si apio:
Tocam tulpinile de apio, scurgem conservele de ton in apa, tocam patrunjelul si ceapa. Amestecam toate ingredientele si am rezolvat problema. Servim salata cu paine neagra, socotind ca are aproximativ 110 calorii la 100 de grame.
O reteta recomandata de blogul furnicuti.blogspot.ro/
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!