Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata de naut, de post:
- 2 conserve naut de 400g
- 8-10 rosii cherry
- 1 ceapa rosie
- 100 g masline
- 2-3 linguri zeama lamaie
- 1 legatura patrunjel
- 1/2 legatura marar
- un praf de oregano uscat
- 4 linguri ulei masline
- sare, piper
Mod de preparare salata de naut, de post:
Procesul de preparare e foarte simplu si incepe prin a scurge conservele intr-o sita incapatoare. Clatim bine nautul si il curatam de coji. Il amestecam cu zeama de lamaie, uleiul, patrunjelul si mararul tocate marunt, oregano, sare si piper si lasam la marinat pana cand pregatim restul ingredientelor.
Taiem in sferturi sau jumatati rosiile cherry, tocam marunt ceapa si le amestecam cu nautul si maslinele.
Cam asta este salata de post, in curand urmeaza si o reteta de dulce.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul furnicuti.blogspot.ro/
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.
Linie telefonică gratuită pentru servicii medicale, pentru refugiații din Ucraina