In postul Pastelui, salatele de legume si boabe sunt printre cele mai bune. Pentru azi avem o salata de post, foarte rapida si plina de proteine.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata de naut, de post:

  • 2 conserve naut de 400g
  • 8-10 rosii cherry
  • 1 ceapa rosie
  • 100 g masline
  • 2-3 linguri zeama lamaie
  • 1 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura marar
  • un praf de oregano uscat
  • 4 linguri ulei masline
  • sare, piper

Mod de preparare salata de naut, de post:

Procesul de preparare e foarte simplu si incepe prin a scurge conservele intr-o sita incapatoare. Clatim bine nautul si il curatam de coji. Il amestecam cu zeama de lamaie, uleiul, patrunjelul si mararul tocate marunt, oregano, sare si piper si lasam la marinat pana cand pregatim restul ingredientelor.
Taiem in sferturi sau jumatati rosiile cherry, tocam marunt ceapa si le amestecam cu nautul si maslinele.
Cam asta este salata de post, in curand urmeaza si o reteta de dulce.

salata de naut, de post

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul furnicuti.blogspot.ro/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata de Naut - varianta de post.