Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata de naut, de post:
- 2 conserve naut de 400g
- 8-10 rosii cherry
- 1 ceapa rosie
- 100 g masline
- 2-3 linguri zeama lamaie
- 1 legatura patrunjel
- 1/2 legatura marar
- un praf de oregano uscat
- 4 linguri ulei masline
- sare, piper
Mod de preparare salata de naut, de post:
Procesul de preparare e foarte simplu si incepe prin a scurge conservele intr-o sita incapatoare. Clatim bine nautul si il curatam de coji. Il amestecam cu zeama de lamaie, uleiul, patrunjelul si mararul tocate marunt, oregano, sare si piper si lasam la marinat pana cand pregatim restul ingredientelor.
Taiem in sferturi sau jumatati rosiile cherry, tocam marunt ceapa si le amestecam cu nautul si maslinele.
Cam asta este salata de post, in curand urmeaza si o reteta de dulce.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul furnicuti.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?