12:04, 4 Aprilie 2014 publicat în Retete culinare

In postul Pastelui, salatele de legume si boabe sunt printre cele mai bune. Pentru azi avem o salata de post, foarte rapida si plina de proteine.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata de naut, de post:

  • 2 conserve naut de 400g
  • 8-10 rosii cherry
  • 1 ceapa rosie
  • 100 g masline
  • 2-3 linguri zeama lamaie
  • 1 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura marar
  • un praf de oregano uscat
  • 4 linguri ulei masline
  • sare, piper

Mod de preparare salata de naut, de post:

Procesul de preparare e foarte simplu si incepe prin a scurge conservele intr-o sita incapatoare. Clatim bine nautul si il curatam de coji. Il amestecam cu zeama de lamaie, uleiul, patrunjelul si mararul tocate marunt, oregano, sare si piper si lasam la marinat pana cand pregatim restul ingredientelor.
Taiem in sferturi sau jumatati rosiile cherry, tocam marunt ceapa si le amestecam cu nautul si maslinele.
Cam asta este salata de post, in curand urmeaza si o reteta de dulce.

Citeste si:
Piure de avocado – pentru bebelusi | Diversificare
Piure de avocado – pentru...

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul furnicuti.blogspot.ro/

Citeste si:
10 rețete internaționale de salată îndrăgite de români
10 rețete internaționale de...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri