Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru spaghete integrale cu sos special de leurda:
- 150-200 grame spaghette integrale
- 80 grame leurda proaspata
- 2 lingurite seminte de in alb
- 130 grame branza tofu
- 30 grame fistic crud macinat
- 4 linguri ulei de sofranel
- cateva fire de chives
- sare de mare rosie
Mod de pregatire spaghete integrale cu sos de leurda:
1. Se fierb pastele 9-10 minute in apa clocotita cu sare si ulei sau conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg si adauga putin ulei de masline. Eu am folosit spaghetti integrale luate de la Lidl, sunt super bune, iar al dente sunt un deliciu.
2. Sosul de leurda se pregateste astfel: se spala leurda, se sterge bine si se toaca marunt in blender cu uleiul de sofranel, semintele de in, branza tofu taiata felii, fisticul, chives si sarea de mare.
3. Sosul obtinut se presara peste spaghette si se serveste din belsug pana mai gasiti leurda in piete sau la padure.
Călătorie gastronomică: Cele mai iubite deserturi și prăjituri...

O reteta recomandata de blogul culinariadaciana.blogspot.ro
Corpul nostru nu este un coș de gunoi în care să aruncăm mâncarea...

Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră