Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru mic dejun cu ovaz si fructe:
- 1 1/2 cana de fulgi de ovaz
- 4 cani de apa
- dupa gust: miere si ulei de cocos
- fructe: 1 banana, o felie de ananas, o mana de afine
Mod de preparare mic dejun cu ovaz si fructe:
Fierbeti ovazul in apa, pana se umfla si se ingroasa compozitia. Dupa ce s-a fiert si s-a racit putin, adaugati dupa gust miere si ulei de cocos. Mai puteti adauga, in functie de preferinte si vanilie sau scortisoara.
Adaugati peste ovaz fructele si serviti!
Este un mic dejun extrem de simplu de preparat, foarte gustos, usor, dar capabil sa va furnizeze destula energie pentru a incepe ziua foarte bine.
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”