o reteta extrem de simpla pentru micul-dejun, satioasa si economica. Si de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru mic dejun cu ovaz si fructe:

  • 1 1/2 cana de fulgi de ovaz
  • 4 cani de apa
  • dupa gust: miere si ulei de cocos
  • fructe: 1 banana, o felie de ananas, o mana de afine

Mod de preparare mic dejun cu ovaz si fructe:

Fierbeti ovazul in apa, pana se umfla si se ingroasa compozitia. Dupa ce s-a fiert si s-a racit putin, adaugati dupa gust miere si ulei de cocos. Mai puteti adauga, in functie de preferinte si vanilie sau scortisoara.
Adaugati peste ovaz fructele si serviti!

Este un mic dejun extrem de simplu de preparat, foarte gustos, usor, dar capabil sa va furnizeze destula energie pentru a incepe ziua foarte bine.

mic dejun de post

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Mic dejun cu ovaz si fructe - de post.