Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru mic dejun cu ovaz si fructe:
- 1 1/2 cana de fulgi de ovaz
- 4 cani de apa
- dupa gust: miere si ulei de cocos
- fructe: 1 banana, o felie de ananas, o mana de afine
Mod de preparare mic dejun cu ovaz si fructe:
Fierbeti ovazul in apa, pana se umfla si se ingroasa compozitia. Dupa ce s-a fiert si s-a racit putin, adaugati dupa gust miere si ulei de cocos. Mai puteti adauga, in functie de preferinte si vanilie sau scortisoara.
Adaugati peste ovaz fructele si serviti!
Este un mic dejun extrem de simplu de preparat, foarte gustos, usor, dar capabil sa va furnizeze destula energie pentru a incepe ziua foarte bine.
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară