Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru mic dejun cu ovaz si fructe:
- 1 1/2 cana de fulgi de ovaz
- 4 cani de apa
- dupa gust: miere si ulei de cocos
- fructe: 1 banana, o felie de ananas, o mana de afine
Mod de preparare mic dejun cu ovaz si fructe:
Fierbeti ovazul in apa, pana se umfla si se ingroasa compozitia. Dupa ce s-a fiert si s-a racit putin, adaugati dupa gust miere si ulei de cocos. Mai puteti adauga, in functie de preferinte si vanilie sau scortisoara.
Adaugati peste ovaz fructele si serviti!
Este un mic dejun extrem de simplu de preparat, foarte gustos, usor, dar capabil sa va furnizeze destula energie pentru a incepe ziua foarte bine.
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.