Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru mic dejun cu ovaz si fructe:
- 1 1/2 cana de fulgi de ovaz
- 4 cani de apa
- dupa gust: miere si ulei de cocos
- fructe: 1 banana, o felie de ananas, o mana de afine
Mod de preparare mic dejun cu ovaz si fructe:
Fierbeti ovazul in apa, pana se umfla si se ingroasa compozitia. Dupa ce s-a fiert si s-a racit putin, adaugati dupa gust miere si ulei de cocos. Mai puteti adauga, in functie de preferinte si vanilie sau scortisoara.
Adaugati peste ovaz fructele si serviti!
Este un mic dejun extrem de simplu de preparat, foarte gustos, usor, dar capabil sa va furnizeze destula energie pentru a incepe ziua foarte bine.
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei