Mic dejun cu ovaz si fructe - de post

12:04, 2 Aprilie 2014 publicat în Retete culinare

o reteta extrem de simpla pentru micul-dejun, satioasa si economica. Si de post.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru mic dejun cu ovaz si fructe:

  • 1 1/2 cana de fulgi de ovaz
  • 4 cani de apa
  • dupa gust: miere si ulei de cocos
  • fructe: 1 banana, o felie de ananas, o mana de afine

Mod de preparare mic dejun cu ovaz si fructe:

Fierbeti ovazul in apa, pana se umfla si se ingroasa compozitia. Dupa ce s-a fiert si s-a racit putin, adaugati dupa gust miere si ulei de cocos. Mai puteti adauga, in functie de preferinte si vanilie sau scortisoara.
Adaugati peste ovaz fructele si serviti!

Citeste si:
Top 10 accesorii pe care trebuie să le ai în bucătărie
Top 10 accesorii pe care...

Este un mic dejun extrem de simplu de preparat, foarte gustos, usor, dar capabil sa va furnizeze destula energie pentru a incepe ziua foarte bine.

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro

Citeste si:
Mixit se lansează în România
Mixit se lansează în România


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri