Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa minestrone:
Facem mai intai 1 litru si jumatate de supa de legume. Eu folosesc cubulete bio de la dm si sunt foarte multumita. Pentru 1 ½ l. de supa folosesc doar doua cubulete.
Se incalzeste incet putin ulei de masline si se adauga 3 catei de usturoi si 1 ceapa, toate taiate marunt. Se lasa pana se calesc usor si se adauga si 1 cartof mare si 1 morcov taiate cubulete. Se asezoneaza cu piper proaspat macinat.
Se toarna in oala supa de legume si o lingurita de amestec de ierburi italiene. Se lasa pe foc pana ce cartoful si morcovul incep sa se inmoaie.
Se adauga apoi 150 de grame paste scurte (cochilii am pus eu), se mai lasa 5 minute pe foc si se pun si 200 grame de linte (care fierbe cel mai repede). Eu am folosit linte din cutie, deja pregatita. Apoi se adauga 400 grame passata. Se amesteca.
Se stinge focul si se pune si o mana de busuioc rupt cu mana. Inainte de servire, se taie fasiute de parmezan (cu Cheddar merge la fel de bine, am verificat) si se orneaza supa.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul mansardacubunatati.blogspot.ro/
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.