Loboda cu lapte

12:03, 21 Martie 2014 publicat în Retete culinare17 share-uri

Despre ce-i vorba? un fel de ciorba in care rolurile principale sunt jucate de loboda (sau stevie/spanac/dovleac) si de lapte prins, iar in roluri secundare mai apar o ceapa, niste marar, si, uneori, un pic de lapte dulce.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru loboda cu lapte:

Speli loboda si o oparesti in apa fiarta. O scurgi bine si o toci marunt. Intr-o oala, incingi 2 linguri de ulei si calesti nitel o ceapa tocata; apoi adaugi si loboda si peste, torni 2L de lapte prins + o cana de lapte dulce si o legatura mica de marar, maruntita. Lasi totul sa dea in clocot si opresti focul.

Citeste si:
10 rețete internaționale de salată îndrăgite de români
10 rețete internaționale de...

Inca nu mi-a iesit ca la carte, dar ma perfectionez la fiecare incercare. Are un gust acrisor si proaspat si racoritor si e aproape imposibil sa nu mai ceri inca o portie.

Aceasta reteta a fost recomandata de leblogpiquant.com/

Citeste si:
Alimente de sezon pline de beneficii, culoare și antioxidanți
Alimente de sezon pline de...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri