Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru loboda cu lapte:
Speli loboda si o oparesti in apa fiarta. O scurgi bine si o toci marunt. Intr-o oala, incingi 2 linguri de ulei si calesti nitel o ceapa tocata; apoi adaugi si loboda si peste, torni 2L de lapte prins + o cana de lapte dulce si o legatura mica de marar, maruntita. Lasi totul sa dea in clocot si opresti focul.
Inca nu mi-a iesit ca la carte, dar ma perfectionez la fiecare incercare. Are un gust acrisor si proaspat si racoritor si e aproape imposibil sa nu mai ceri inca o portie.
Aceasta reteta a fost recomandata de leblogpiquant.com/
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!