Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru placinta cu leurda si branza:
Asa ca eu zic sa dati o raita prin piata si sa luati 4-5 legaturi de leurda, vreo 400g de branza de vaci proaspata si o bucatica de branza de oaie.
Odata ajunsi acasa, amestecati-le cu 1 ou, si apoi sa purcedeti la asamblat placinta ca aici.
Daca aveti, presarati un pic de mac si susan pe deasupra.
Dupa 30 de minute in cuptorul incins, la 180 grade, o sa arate grozav, iar gustul, zau, e si mai si!
O reteta recomandata de www.leblogpiquant.com/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?