Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru waffe cu branza si spanac:
- 250 gr de faina
- o jumatate de pliculet praf de copt
- 3 oua
- 100 ml de lapte (de capra)
- 1 catel de usturoi
- o ceasca mica de spanac maruntit
- 1/2 ceasca de branza razalita
- sare si piper
Mod de preparare waffe cu branza si spanac:
Amestecati faina si praful de copt si puneti deoparte. Intr-un vas bateti bine ouale si amestecati-le cu laptele, usturoiul pisat, spanacul si branza. Incorporati aici faina si condimentati dupa gust cu sare si piper (atentie la cata sare are si branza folosita).
Puneti cu polonicul aluatul in aparatul incins de waffe. Eu le-am servit cu ou fiert si bucati de butterfish.
O reteta recomandata de blogul https://amainbucatarie.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?