Cum preparam verdeturile de sezon: Ciorba de loboda

12:03, 11 Martie 2014 publicat în Retete culinare4 share-uri

Ciorba de loboda e racoritoare, delicioasa, plina de vitamine si ea, acrisoara si rrrrosie. Se face si simplu, e gata în juma’ de ora, doar ca trebuie sa astepti pana se raceste

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru ciorba de loboda:

  • 6 legaturi de loboda
  • 2 morcovi mici
  • 3 fire de ceapa verde
  • 800 ml de bors
  • 2 linguri mari de orez
  • Patrunjel
  • Sare, piper

Mod de preparare ciorba de loboda:

Intai si-ntai am fiert borsul. L-am dat deoparte, am spalat loboda si am taiat-o fasiute. Am calit morcovii cu ceapa verde si cand au capatat culoare am adaugat doi litri de apa ca sa fiarba cam un sfert de ora.

Citeste si:
Mix de musli pentru mama
 Mix de musli pentru mama

Am adaugat orezul si dupa vreo 10 minute, cand orezul si legumele erau fierte am pus loboda si sare si piper. Apoi am turnat borsul si am lasat sa dea în fiert de cateva ori.

Si m-am plimbat prin jurul cratitei pana s-a racit. Si m-am si amagit cu restul de bors pe care l-am pastrat special sa îl beau simplu.

Citeste si:
Îl vei adora: 5 Moduri în care poți consuma TURMERICUL
Îl vei adora: 5 Moduri în...

O reteta recomandata de blogul mansardacubunatati.blogspot.ro/


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri