Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru clatite fara gluten:
- 2 oua
- 60 gr de branza (dulce)
- putin ulei pentru a unge tigaia
- optional putina scortisoara si miere la final
Mod de preparare clatite fara gluten:
Amestecati bine branza cu ouale, preferabil intr-un blender si turnati cate o jumatate de polonic in tigaia incins si unsa cu putin ulei. Tineti clatita pe foc pana apar mici bule de aer si apoi intoarceti-o.
Serviti la final cu miere!
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară