Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru clatite fara gluten:
- 2 oua
- 60 gr de branza (dulce)
- putin ulei pentru a unge tigaia
- optional putina scortisoara si miere la final
Mod de preparare clatite fara gluten:
Amestecati bine branza cu ouale, preferabil intr-un blender si turnati cate o jumatate de polonic in tigaia incins si unsa cu putin ulei. Tineti clatita pe foc pana apar mici bule de aer si apoi intoarceti-o.
Serviti la final cu miere!
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.