Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru clatite fara gluten:
- 2 oua
- 60 gr de branza (dulce)
- putin ulei pentru a unge tigaia
- optional putina scortisoara si miere la final
Mod de preparare clatite fara gluten:
Amestecati bine branza cu ouale, preferabil intr-un blender si turnati cate o jumatate de polonic in tigaia incins si unsa cu putin ulei. Tineti clatita pe foc pana apar mici bule de aer si apoi intoarceti-o.
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Serviti la final cu miere!
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Farmec lansează vârful inovației sale pe segmentul antirid și o...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?