Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru clatite fara gluten:
- 2 oua
- 60 gr de branza (dulce)
- putin ulei pentru a unge tigaia
- optional putina scortisoara si miere la final
Mod de preparare clatite fara gluten:
Amestecati bine branza cu ouale, preferabil intr-un blender si turnati cate o jumatate de polonic in tigaia incins si unsa cu putin ulei. Tineti clatita pe foc pana apar mici bule de aer si apoi intoarceti-o.
Serviti la final cu miere!
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân