Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente necesare fusilli cu rosii, mozzarella si usturoi:
- 400 de grame de paste fusilli
- 2 rosii mari sau 8 rosii cherry
- 2 lingurite cu ulei de floarea-soarelui
- 1 varf de cutit de sare
- 1 varf de cutit de piper negru proaspat macinat
- cateva frunze de bucuioc tocat marunt (optional)
- 3 catei de usturoi tocati marunt
- 200 de grame de mozzarella.
Mod de preparare fusilli cu rosii, mozzarella si usturoi:
Se pune apa la fiert. Se adauga in apa putina sare, se lasa sa clocoteasca apa, dupa care se adauga pastele. Intre acest timp se spala rosiile, se toaca marunt sau felii subtiri. Se pune uleiul la incins, se adauga rosiile tocate si usturoiul. Se calesc, se lasa apoi sosul sa scada.
Cand s-au facut pastele, se ia vasul se pe foc, se scurg de apa, se pun pe un platou, se varsa sosul peste ele, se amesteca. Se presara mozzarella tocata bucatele.
Pofta buna!
O reteta recomandata de blogul ideidelicioase.blogspot.ro
O reteta propusa de: Idei Delicoase (BlogulIdeiDelicioase)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?