Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru prajitura cu morcovi si ghimbir:
Va trebuie asa: 4 morcovi, rasi, o bucatica mica (cam 2cm) de ghimbir ras, 300g faina, 200g zahar, 150ml ulei, 4 oua, 100g nuci tocate, o lingurita de praf de copt, o lingurita de bicarbonat de sodiu, o lingurita de scortisoara, un praf de nucsoara si un praf de sare.
Sfaturi pentru un regim natural de îngrijire orală

Am amestecat faina, bicarbonatul, praful de copt, uleiul, zaharul si ouale in robotul de bucatarie. (Dar puteti sa faceti lucrul asta si de mana). Apoi am adaugat mirodeniile...Si la sfarsit - morcovii, ghimbirul si nucile.
Am turnat compozitia in tava unsa cu unt, si am batat-o la cuptor, la 180 grade pentru 20 de minute... cred - o sa stiti ca e gata facand testul cu scobitoarea (stiti - atunci cand bagi o scobitoare in prajitura si iese curata, inseamna ca e gata).
Un nou inceput alaturi de Sabon - Ritualul unui an mai bun

In timp ce prajitura se racea, i-am facut glazura - dintr-un pachet de crema de branza (nesarata!), 100g unt, 200g zahar pudra, 1 lingurita esenta de vanilie si 100g nuci tocate. Apoi am intins glazura pe deasupra, si am bagat-o la frigider un pic (picul depinde de cat puteti sa va abtineti pana sa gustati o bucatica - in cazul nostru a fost un pic destul de mic)
Leblogpiquant.com va propune si alte retete interesanta.
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili