Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru lasagna cu legume:
- Foi de lasagna (un pachet)
- 3 bucati Zucchini
- 8 ciuperci
- 1 punga de spanac
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1 ou
- 1 ardei rosu
Sos bechamel:
- 60 gr unt
- 60 gr faina
- 700 ml lapte
- 200 gr parmesan chesee
Mod de preparare lasagna cu legume:
Se toaca legumele si se calesc in 3 linguri ulei. Ciupercile se spala, se taie marunt, se condimenteaza cu sare, piper si se adauga peste legume. Se prepara sosul din unt, faina si lapte.Se adauga parmesan. Se unge tava cu unt si se aseaza alternativ: joi de lasagna fierte si trecute printr-un ou batut, sosul bechamel, compozitia de legume cu ciuperci. Deasupra se aseaza frunze de spanac si cascaval. Se da la cuptor pentru circa 40 minute.
Aceasta reteta a fost prezentata de blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.ro/
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse