Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru lasagna cu legume:
- Foi de lasagna (un pachet)
- 3 bucati Zucchini
- 8 ciuperci
- 1 punga de spanac
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1 ou
- 1 ardei rosu
Sos bechamel:
Cofetăria pentru produse fără gluten L’Amande are în plan pentru...

- 60 gr unt
- 60 gr faina
- 700 ml lapte
- 200 gr parmesan chesee
Mod de preparare lasagna cu legume:
Se toaca legumele si se calesc in 3 linguri ulei. Ciupercile se spala, se taie marunt, se condimenteaza cu sare, piper si se adauga peste legume. Se prepara sosul din unt, faina si lapte.Se adauga parmesan. Se unge tava cu unt si se aseaza alternativ: joi de lasagna fierte si trecute printr-un ou batut, sosul bechamel, compozitia de legume cu ciuperci. Deasupra se aseaza frunze de spanac si cascaval. Se da la cuptor pentru circa 40 minute.
Aceasta reteta a fost prezentata de blogul bucatariaparadis-ro.blogspot.ro/
Paște cu noutăți delicioase de la Mixit

Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei