Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru aripioare crocante cu usturoi si ghimbir:
- o caserola de aripioare
- sare si piper dupa gust
- 3 linguri de sos iute
- 2 linguri de ulei
- 2-3 linguri faina
Sosul:
- 3 catei de usturoi
- 2 linguri de ghimbir dat pe razatoare
- 50 ml otet de orez
- 2 linguri sos de soia
Mod de preparare aripioare crocante cu usturoi si ghimbir:
Aripioarele le-am spalat bine si le-am taiat in doua. Le-am pus intr-un bol si le-am amestecat bine cu condimente, ulei si sos. Apoi am presarat faina si am scuturat bine bolul, astfel incat sa imbrace bine aripioarele.
 Le-am pus in tava si apoi la cuptor la foc mare, pana s-au rumenit.
Cand erau aproape gata, am pus intr-o tigaie cateii de usturoi si ghimbirul, dati amandoi pe razatoarea fina, impreuna cu otetul de orez si sosul de soia. Am lasat sa fiarba putin in tigaie, sa scada si sa se lege sosul.
 Aripioarele scoase din cuptor, le-am trecut prin acest sos si le-am servit imediat, cu orez cu legume.
O nebunie!
O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.jpg)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei