Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru paste cu legume si sos alb:
- 300 gr paste fara ou
- 1 dovlecel
- 1 ardei verde
- 1/2 ardei capia rosu
- 1 bucatica de praz
- 4 catei de usturoi
- 3-4 linguri ulei de masline
- 200 ml smantana vegetala Gran cucina
- 100 ml vin alb
- sare si piper dupa gust
- busuioc verde (eu am tot timpul congelat)
Mod de preparare paste cu legume si sos alb:
Punem pastele la fiert in apa clocotita cu sare si lasam sa fiarba atat cat scrie pe ambalaj sau pana se fierb pastele, evident.Spalam si curatam dupa caz legumele. Taiem marunt prazul si cele doua feluri de ardei si le punem la calit intr-un wok in care am incalzit mai intai uleiul.
Lasam 2-3 minute apoi adaugam dovlecelul taiat cubulete mici. Amestecam si lasam pe foc 4-5 minute apoi adaugam si rosia taiata cubulete si lasam in continuare pe foc aprox 7-8 minute pana se inmoaie putin toate legumele. Turnam peste legume smantana, adaugam usturoiul tocat marunt si vinul si potrivim de sare si piper lasand sa mai fiarba cateva minute (4-5). Adaugam busuiocul si dupa 2-3 minute oprim focul.
Pastele le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece, le turnam peste sos si amestecam.
Servim cald eventual daca va place cu ceva condimente picante si aromate!
Cum se transformă corpul în timpul postului?

O reteta recomandata de blogul timeaioo.blogspot.ro
5 Antibiotice NATURALE din bucătăria ta

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?