Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa-crema de morcovi cu mac:
- 2 cepe mari
- 750 gr morcovi
- 1 litru supa de oase
- 1 litru de apa
- 100 ml smantana
- 100 ml lapte
- 2 linguri de mac
- 2 linguri de unt
- sare
Mod de preparare supa crema de morcovi cu mac:
Topiti untul si caliti usor ceapa, adaugati morcovii si macul. Stingeti cu apa si supa si fierbeti supa pana cand se gatesc legumele.
Cand s-au fiert, le zdrobiti cu mixerul vertical si adaugati smantana si laptele, lasand supa sa mai dea intr-un clocot.
Serviti cu ceapa verde si crutoane.
O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei