Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru supa-crema de morcovi cu mac:
- 2 cepe mari
- 750 gr morcovi
- 1 litru supa de oase
- 1 litru de apa
- 100 ml smantana
- 100 ml lapte
- 2 linguri de mac
- 2 linguri de unt
- sare
Mod de preparare supa crema de morcovi cu mac:
Șase pași către dieta unui adult sănătos

Topiti untul si caliti usor ceapa, adaugati morcovii si macul. Stingeti cu apa si supa si fierbeti supa pana cand se gatesc legumele.
Cand s-au fiert, le zdrobiti cu mixerul vertical si adaugati smantana si laptele, lasand supa sa mai dea intr-un clocot.
Serviti cu ceapa verde si crutoane.
O gustare dulce pentru Dragobete

O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?