Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba de toamna:
- 2.5 -3 l apa
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 1 ardei mic verde
- 1 gulie
- 1 felie telina
- 1 varza mica
- un cub de legume sau o lingurita vegeta
- sare si piper dupa gust
- 200 ml suc de rosii
- frunze de telina
- frunze de patrunjel
Mod de preparare ciorba de toamna:
Mai intai punem vasul cu apa la fiert. Legumele le curatam si le spalam. Tocam ceapa si ardeiul marunt iar morcovul, gulia si telina le taiem felii/rondele. Cand fierbe apa adaugam legumele si lasam la fiert la foc mic.
Cand legumele sunt pe jumatate fierte adaugam varza taiata, adaugam cubul de legume si potrivim cu sare si piper.
Lasam sa fiarba in continuare si cand sunt toate legumele fierte adaugam sucul de rosii si frunzele de telina tocate marunt si mai lasam sa dea o data in clocot. Oprim focul si adaugam patrunjelul tocat marunt.
Servim cald cu smantana si ardei iute.
O reteta recomandata de blogul timeaioo.blogspot.ro
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!