Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba de toamna:
- 2.5 -3 l apa
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 1 ardei mic verde
- 1 gulie
- 1 felie telina
- 1 varza mica
- un cub de legume sau o lingurita vegeta
- sare si piper dupa gust
- 200 ml suc de rosii
- frunze de telina
- frunze de patrunjel
Mod de preparare ciorba de toamna:
Mai intai punem vasul cu apa la fiert. Legumele le curatam si le spalam. Tocam ceapa si ardeiul marunt iar morcovul, gulia si telina le taiem felii/rondele. Cand fierbe apa adaugam legumele si lasam la fiert la foc mic.
Cand legumele sunt pe jumatate fierte adaugam varza taiata, adaugam cubul de legume si potrivim cu sare si piper.
Lasam sa fiarba in continuare si cand sunt toate legumele fierte adaugam sucul de rosii si frunzele de telina tocate marunt si mai lasam sa dea o data in clocot. Oprim focul si adaugam patrunjelul tocat marunt.
Servim cald cu smantana si ardei iute.
O reteta recomandata de blogul timeaioo.blogspot.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?