Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ciorba de vitel cu legume si tarhon:
- 300 gr carne de vitel
- 2 morcovi mari
- 1 ceapa
- 1/2 ardei verde
- 1/2 ardei rosu
- 1/2 telina
- 1 gulie mica
- 4 cartofi mai mici
- 4 catei usturoi
- 1 lingura faina
- 2 linguri smantana
- tarhon
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare ciorba de vitel cu legume si tarhon:
Punem apa la fiert intr-o oala de 3 l. Legumele le curatam, spalam si le tocam/ taiem. Carnea o taiem cubulete. Cand fierbe apa adaugam legumele si carnea si lasam sa fiarba la foc mic. Adaugam sare si piper dupa gust. Cand legumele sunt pe jumatate fierte adaugam cartofii curatati, spalati si taiati cubulete.
Spre final adaugam si usturoiul tocat marunt. Cand toate legumele si carbea sunt fierte adaugam tarhonul tocat. Intr-un bol amestecam faina cu smantana, adaugam cateva linguri din ciorba fierbinte, amestecam apoi turnam peste ciorba. Lasam sa mai dea in clocot si oprim focul.
Nota: daca doriti ciorba mai acra, puteti adauga 1-2 linguri de otet.
Servim cu smantana!
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul timeaioo.blogspot.ro
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor
Studiu: Peste o treime dintre gravide nu au fost la control ginecologic în timpul sarcinii. 18% dintre gravidele incluse în studiu au între 13 și 17 ani
Always, un brand P&G, susține și în acest an beneficiarele Asociației Pe Stop, femei din medii defavorizate, cu peste 220.000 de absorbante distribuite gratuit
Legea Dualității: cum integrăm partea luminoasă și pe cea întunecoasă în plan personal și profesional