IN ACEST ARTICOL:
Prajitura pufoasa, usoara, cu fructe de kiwi pline de vitaminele de care avem mare nevoie acum, in sezonul virozelor.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru prajitura cu kiwi:

  • 4 oua
  • 8 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri suc de portocala
  • 6 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 4 buc kiwi
  • esenta de vanilie

Mod de preparare prajitura cu kiwi:

Albusurile se mixeaza cu zaharul pentru a obtine o bezea pufoasa. Se adauga galbenusurile, uleiul, esenta de vanilie si sucul de portocala proaspat stors. Se incorporeaza apoi praful de copt amestecat cu 4 linguri faina.
Aluatul se amesteca foarte usor, folosind o spatula. Fructele de kiwi se curata de coaja, se taie in bucati mai mici si se amesteca cu 2 linguri faina, pentru a evita, pe cat posibil, sa se lase pe fundul tavii in timpul coacerii. In aluat se adauga, la final, bucatile de kiwi. Se tapeteaza o tava (26 x 17 cm) cu hartie de copt si se toarna aluatul. Prajitura se coace la 180 de grade, timp de 20-25 minute. Se lasa sa se raceasca si se taie in cuburi sau romburi.
Prajitura cu kiwi se serveste cu topping de ciocolata sau pudrata cu zahar.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul truedelights.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri