Pizza de weekend sau pizza cu ce ai in frigider in momentul in care te-ai decis sa prepari pizza. E atat de simpla si gustoasa!

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru pizza de weekend:

Asa ca am facut aluatul. In functie de preferinte, gasiti aici 5 tipuri de aluat de pizza: aluat clasic de pizza, aluat crocant de pizza, aluat de pizza din branza, aluat pufos de pizza.
Am facut sosul din suc de rosii, cu un strop de ulei de masline, sare, piper, oregano, usturoi, si l-am intins pe aluat, apoi am presarat porumb dulce, niste ceapa taiata julienne, o jumatate de ardei kapia, cateva feliute de salam uscat cu alune si cateva felii de pastrama afumata.
Stiu ca multi pizzari pun intai de toate branza, mie imi place sa o adaug la sfarsit, si am faramitat niste cas de vaca inchegat, care are cam acelasi gust si aceeasi consistenta cu mozzarella italiana.
Fiind nesarat acest cas, am presarat si un pic de sare si piper pentru gust, dar am si stropit cu un pic de ulei de masline ca sa nu iasa uscata.
Am bagat-o la cuptorul incins timp de 15 minute, pana s-a colorat pe margini.
A iesit foarte bine...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul https://foodquicklygood.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri