O prajitura extrem de aromata si parfumata.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru prajitura cu afine si cocos:

  • 250 gr faina
  • 60 gr nuca de cocos
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • un praf de sare
  • 120 gr afine
  • 150 gr mascarpone
  • 1 ou
  • 50 gr ulei
  • 50 gr zahar

Mod de preparare prajitura cu afine si cocos:

Afinele se pudreaza cu putina faina pentru a ramane cat mai intregi in timpul coptului. Se amesteca oul cu zaharul, apoi se adauga uleiul si mascarpone. Separat, se amesteca faina cu nuca de cocos, praful de copt si sarea. Acest amestec uscat se incorporeaza in amestecul cu mascarpone. Cand ati obtinut un aluat omogen, adaugati usor si afinele, amestecand cu grija sa nu le spargeti. Turnati aluatul intr-o forma de copt tapetata cu hartie de copt si coageti-l pentru 45-50 de minute la 180 de grade.

Pentru a descoperi si alte retete delicioase, vizitati blogul amainbucatarie.blogspot.ro




Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri