O prajitura cu o culoare irezistibila si un gust intens de ciocolata.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru prajitura cu zucchini si ciocolata:

  • 400 gr de faina speciala
  • 100 gr cacao
  • 200 gr zahar
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 oua mari
  • 70 gr ulei
  • 150 gr smantana
  • esenta de vanilie
  • 1 zucchini mare (sau 2 medii)
  • 200 gr ciocolata taiata bucatele

Mod de preparare prajitura cu zucchini si ciocolata:

Se incepe prin a se amesteca intr-un vas incapator ingredientele uscate - faina, cacao, zahar, praf de copt, sare. Amestecati bine, astfel incat sa se omogenizeze ingredientele. Intr-un alt vas amestecati ouale, uleiul, smantana si vanilia. Turnati amestecul lichid peste cel cu faina si amestecati treptat pana se formeaza aluatul.

Dati pe razatoare zucchini si integrati-l in aluat abia la final, impreuna cu bucatelele de ciocolata. Amestecati bine.

Puneti aluatul intr-un vas tapetat cu hartie de copt si dati la cuptor, la foc mediu, pentru 1 ora - 1 ora si jumatate sau pana cand o scobitoare iese curata.

prajitura cu zucchini si ciocolata

O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Prajitura cu zucchini si ciocolata.