IN ACEST ARTICOL:
O prajitura cu o culoare irezistibila si un gust intens de ciocolata.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru prajitura cu zucchini si ciocolata:

  • 400 gr de faina speciala
  • 100 gr cacao
  • 200 gr zahar
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 oua mari
  • 70 gr ulei
  • 150 gr smantana
  • esenta de vanilie
  • 1 zucchini mare (sau 2 medii)
  • 200 gr ciocolata taiata bucatele

Mod de preparare prajitura cu zucchini si ciocolata:

Se incepe prin a se amesteca intr-un vas incapator ingredientele uscate - faina, cacao, zahar, praf de copt, sare. Amestecati bine, astfel incat sa se omogenizeze ingredientele. Intr-un alt vas amestecati ouale, uleiul, smantana si vanilia. Turnati amestecul lichid peste cel cu faina si amestecati treptat pana se formeaza aluatul.

Dati pe razatoare zucchini si integrati-l in aluat abia la final, impreuna cu bucatelele de ciocolata. Amestecati bine.

Puneti aluatul intr-un vas tapetat cu hartie de copt si dati la cuptor, la foc mediu, pentru 1 ora - 1 ora si jumatate sau pana cand o scobitoare iese curata.

O reteta propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri