Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru ghiveci national:
- 1 kg carne de pui (eu am folosit pulpe si aripioare)
- 500 gr cartofi
- 200 gr ceapa
- 500 gr morcovi
- 200 gr telina
- 500 gr apa
- 100 gr pasta de tomate
- 300 gr fasole verde
- 200 gr rosii proaspete
- 200 gr conopida
- ulei
- 200 gr vin alb
- patrunjel verde
- 50 gr usturoi
- boia
- piper
- sare
Mod de preparare ghiveci national:
Supa crema de dovlecei | Retete de diversificare

Carnea de pui se sareaza si se inabusa in ulei impreuna cu ceapa, boiaua si ardei. Se stinge cu apa si pasta de tomate.
Separat se inabuse morcovii, telina, cartofii si apoi se adauga peste carnea de pui impreuna cu retsul legumelor. Se lasa sa fiarba pana s-a patruns carnea si legumele, intre timp se adauga sare, piper si patrunjel verde si se serveste.
Pui cu rosii si orez | Retete de diversificare

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?